WP Marketing » Topic: Video shows on main page, but not on post http://wpmarketing.org/forum/topic/video-shows-on-main-page-but-not-on-post Wordpress for Internet and Affiliate Marketing en-US Sun, 18 Dec 2011 02:04:36 +0000 http://bbpress.org/?v=1.0.2 <![CDATA[Search]]> q http://wpmarketing.org/forum/search.php hanadaddy on "Video shows on main page, but not on post" http://wpmarketing.org/forum/topic/video-shows-on-main-page-but-not-on-post#post-338 Sun, 10 Jul 2011 18:24:09 +0000 hanadaddy 338@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Hello, Thanks for using my plugin.</p> <p>It's probably caused by the other plugins that uses javascripts. You can usually disable the other plugins to and see if Hana Flv Player works. If it works, then one of the other plugin is conflicting with Hana Flv Player. These are very difficult to find the source of the problems but good for you that you found a way to handle the error.</p> <p>Thanks </p> z_bart on "Video shows on main page, but not on post" http://wpmarketing.org/forum/topic/video-shows-on-main-page-but-not-on-post#post-327 Sat, 18 Jun 2011 21:55:13 +0000 z_bart 327@http://wpmarketing.org/forum/ <p>I seemed to have solved my own problem. Apparently you need to fill in all the meta fields in Wordpress, then the videos show up. </p> z_bart on "Video shows on main page, but not on post" http://wpmarketing.org/forum/topic/video-shows-on-main-page-but-not-on-post#post-326 Sat, 18 Jun 2011 20:34:12 +0000 z_bart 326@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Hi, thank you for this excellent player, I've been using it for all my video posts. I now noticed that the Hana video works great on my home page (www.http://gobart.tv/), but the videos disappear when I click on the post url (<a href="http://gobart.tv/2011/06/18/grouse-mountain-grind-hike-vancouver/)" rel="nofollow">http://gobart.tv/2011/06/18/grouse-mountain-grind-hike-vancouver/)</a>. This has never happened to any of my Hana hosted videos before. Any suggestions?<br /> Thank you,<br /> Bart </p>