WP Marketing » Topic: Player not working in Posts, only Pages http://wpmarketing.org/forum/topic/player-not-working-in-posts-only-pages Wordpress for Internet and Affiliate Marketing en-US Mon, 15 Aug 2011 03:14:24 +0000 http://bbpress.org/?v=1.0.2 <![CDATA[Search]]> q http://wpmarketing.org/forum/search.php hanadaddy on "Player not working in Posts, only Pages" http://wpmarketing.org/forum/topic/player-not-working-in-posts-only-pages#post-219 Mon, 18 Oct 2010 10:39:58 +0000 hanadaddy 219@http://wpmarketing.org/forum/ <p>I am sorry that I am replying so late. When I checked your website , I couldn't find the sample.</p> <p>I have seen people using different video plugins on the same page have the similar cases. Try to disable the other plugins and do the testing again. The last time , the problem was caused by other plugin's javascript. </p> imagiNet on "Player not working in Posts, only Pages" http://wpmarketing.org/forum/topic/player-not-working-in-posts-only-pages#post-216 Fri, 15 Oct 2010 21:57:57 +0000 imagiNet 216@http://wpmarketing.org/forum/ <p>First, thank you for the plugin, it is exactly what I am looking for. I can't seem, however, to get it to work in a posts. It works fine if I create a page with the exact same code that I am using for the posts.</p> <p>This is the page that I have both your sample code and my code. Your sample shows the image, but it wont play the video. <a href="http://robbieleedeel.com/motion/gomer/" rel="nofollow">http://robbieleedeel.com/motion/gomer/</a></p> <p>I am running:</p> <p>Wordpress 3.01<br /> Hana FLV Player 2.5</p> <p>Any thoughts? </p>