WP Marketing » Topic: Assigning Attributes - Template Call Method http://wpmarketing.org/forum/topic/assigning-attributes-template-call-method Wordpress for Internet and Affiliate Marketing en-US Mon, 01 Sep 2014 04:38:06 +0000 http://bbpress.org/?v=1.0.2 <![CDATA[Search]]> q http://wpmarketing.org/forum/search.php Sam1153 on "Assigning Attributes - Template Call Method" http://wpmarketing.org/forum/topic/assigning-attributes-template-call-method#post-330 Tue, 21 Jun 2011 08:10:31 +0000 Sam1153 330@http://wpmarketing.org/forum/ <p>That worked perfectly.<br /> Thank you so much.<br /> I can now go to bed. </p> hanadaddy on "Assigning Attributes - Template Call Method" http://wpmarketing.org/forum/topic/assigning-attributes-template-call-method#post-329 Tue, 21 Jun 2011 07:54:03 +0000 hanadaddy 329@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Hello<br /> Playe 3 - maxi . It's own setting can only be done in URL style for GET METHOD. You need to separate each setting entry with <code>&amp;</code>. So it has to be in this form.</p> <p><code>setting1=value&amp;setting2=value2&amp;setting3=value3</code></p> <p>Instead of this<br /> <code><br /> more_3=\"showplayer=always: bgcolor1=EFEFEF&amp;bgcolor2=EFEFEF&amp;playercolor=666666\"<br /> </code></p> <p>Can you try this ?<br /> <code><br /> more_3=\"showplayer=always&amp;bgcolor1=EFEFEF&amp;bgcolor2=EFEFEF&amp;playercolor=666666\"<br /> </code> </p> Sam1153 on "Assigning Attributes - Template Call Method" http://wpmarketing.org/forum/topic/assigning-attributes-template-call-method#post-328 Tue, 21 Jun 2011 04:55:32 +0000 Sam1153 328@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Hi,<br /> I am using the template call method (using thesis theme &amp; openhook plugin) to assign parameter attributes as your plugin suggests:</p> <p><code>&lt;?php<br /> if (function_exists('hana_flv_player_template_call')){<br /> $hana_arg="<br /> video='http://acidsulphatesoils.com.au/wp-content/uploads/acid-sulphate-soils-pav.flv'<br /> splashimage='http://acidsulphatesoils.com.au/wp-content/uploads/australian-enviro-services.jpg'<br /> player='3'<br /> more_3=\"showplayer=always: bgcolor1=EFEFEF&amp;bgcolor2=EFEFEF&amp;playercolor=666666\"<br /> ";<br /> echo hana_flv_player_template_call($hana_arg);<br /> }<br /> ?&gt;</code></p> <p>The above works fine but if I try and add any additonal parameters from <a href="http://flv-player.net/players/maxi/documentation/">Maxi Parameters List</a> the changes just doesnt appear.<br /> Example:<br /> I have been trying to add showiconplay='1' - with no result:<br /> I have tried this way: <code>more_3=\"showplayer=always: showiconplay=1 </code> no result<br /> and I have tried before player='3' <code>showiconplay='1'</code> no result.<br /> When I added <code>splashimage='http...</code> - it worked.<br /> and <code>bgcolor1=EFEFEF</code> worked<br /> But others like slidercolor1 or buffercolor just dont seem do do anything.<br /> Am I using the right parameters list and method of execution.<br /> Any help - much appreciated.<br /> Thank you </p>