WP Marketing » Tag: Flowplayer v3 - Recent Posts http://wpmarketing.org/forum/tags/flowplayer-v3 Wordpress for Internet and Affiliate Marketing en-US Tue, 15 Jul 2014 10:00:07 +0000 http://bbpress.org/?v=1.0.2 <![CDATA[Search]]> q http://wpmarketing.org/forum/search.php leaulala on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-79 Sat, 21 Nov 2009 19:13:25 +0000 leaulala 79@http://wpmarketing.org/forum/ <p>it works perfectly !<br /> you're a genius !!!</p> <p>thanks ! </p> hanadaddy on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-65 Sat, 14 Nov 2009 20:22:50 +0000 hanadaddy 65@http://wpmarketing.org/forum/ <p>leaulala, Thank you for reporting this issue. </p> <p>It was caused by a bug that I missed last time. It was related to the new feature <code>clicktarget</code> attribute added on v2.4.</p> <p>Please understand that catching and fixing a bug is more difficult than just simply adding a new feature.</p> <p>It is now fixed in the latest version 2.4.2 </p> leaulala on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-64 Sat, 14 Nov 2009 16:46:56 +0000 leaulala 64@http://wpmarketing.org/forum/ <p>hello, sorry for the late answer...<br /> unfortunately I can't give you an adress, it's a protected website...</p> <p>but I can show you the code I put on my post:</p> <p>[hana-flv-player<br /> video="http://www.mysite.com/wp-content/videos/rampe.flv"<br /> width="520"<br /> height="310"<br /> clickurl="http://www.mysite.com"<br /> player="4"<br /> autoplay="false"<br /> loop="false"<br /> autorewind="true"<br /> /]</p> <p>and here's the page source, as it appears on the blog :<br /> (...)<br /> &lt;div class="post-content"&gt;&lt;p&gt;&lt;script type='text/javascript' src='http://www.mysite.com/wp-content/plugins/hana-flv-player/flowplayer3/example/flowplayer-3.1.1.min.js'&gt;&lt;/script&gt;</p> <p>&lt;div &gt;<br /> &lt;div id='hana_flv_flow3_1' style='display:block;width:520px;height:310px;' title="*Video:"&gt;&lt;/div&gt;<br /> &lt;/div&gt;</p> <p> &lt;script type='text/javascript'&gt;<br /> flowplayer('hana_flv_flow3_1', { src: 'http://www.mysite.com/wp-content/plugins/hana-flv-player/flowplayer3/flowplayer-3.1.1.swf', wmode: 'transparent' }, {<br /> clip: {<br /> url: 'http://www.mysite.com/wp-content/videos/rampe.flv',<br /> scaling: 'scale', autoPlay: false, autoBuffering: true<br /> ,linkUrl: 'http://www.mysite.com' _self , onFinish : function () { this.seek(0); }<br /> }<br /> });<br /> &lt;/script&gt;&lt;/p&gt;<br /> &lt;/div&gt;</p> <p>&lt;/div&gt;</p> <p>thanks for your help ! </p> hanadaddy on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-51 Fri, 06 Nov 2009 09:14:34 +0000 hanadaddy 51@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Hello leaulala. It must be frustrating. Can you give me some sample website URL to inspect? </p> leaulala on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-50 Fri, 06 Nov 2009 05:44:15 +0000 leaulala 50@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Since I did the last update 2.4.1, nothing appears anymore when I insert the tag...<br /> My old posts too are blank now...! How can I fix it ?<br /> thanks ! </p> hanadaddy on "Bug without clickTarget" http://wpmarketing.org/forum/topic/bug-without-clicktarget#post-35 Mon, 26 Oct 2009 09:00:54 +0000 hanadaddy 35@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Now it's fixed . The bug was only for player 4 (Flowplayer v3) .<br /> Please download v2.4.1. You can update from the wordpress admin's plug-in menu.<br /> Thank you for using Hana Flv player plugin. </p> hanadaddy on "Bug without clickTarget" http://wpmarketing.org/forum/topic/bug-without-clicktarget#post-34 Mon, 26 Oct 2009 07:57:46 +0000 hanadaddy 34@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Fix will be coming right up . Sorry </p> yara on "Bug without clickTarget" http://wpmarketing.org/forum/topic/bug-without-clicktarget#post-33 Mon, 26 Oct 2009 04:24:47 +0000 yara 33@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Hi </p> <p>Since i have updated this plugin all my videos not running. But after many search i have detected it's clickTarget the bug . I d'ont use click ont the video and if i not insert this parameter the video are not display.</p> <p>Code not running :</p> <p><code><br /> [hana-flv-player<br /> video="url_for_my_video.flv"<br /> width="400"<br /> height="320"<br /> description="Bla bla bla"<br /> player="4"<br /> autoplay="false"<br /> loop="false"<br /> autorewind="true"<br /> /]<br /> </code></p> <p>And the code running :<br /> <code><br /> [hana-flv-player<br /> video="url_for_my_video.flv"<br /> width="400"<br /> height="320"<br /> description="bla bla bla"<br /> <strong>clicktarget="_blank"</strong><br /> player="4"<br /> autoplay="false"<br /> loop="false"<br /> autorewind="true"<br /> /]<br /> </code></p> <p>The panel for insert Hana code not insert clickTarget if i d'ont use this parameter, but i d'ont see me video. How show my video without click parameter ?</p> <p>Thanks </p>