WP Marketing » Tag: disappear - Recent Posts http://wpmarketing.org/forum/tags/disappear Wordpress for Internet and Affiliate Marketing en-US Sat, 21 May 2011 16:17:38 +0000 http://bbpress.org/?v=1.0.2 <![CDATA[Search]]> q http://wpmarketing.org/forum/search.php leaulala on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-79 Sat, 21 Nov 2009 19:13:25 +0000 leaulala 79@http://wpmarketing.org/forum/ <p>it works perfectly !<br /> you're a genius !!!</p> <p>thanks ! </p> hanadaddy on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-65 Sat, 14 Nov 2009 20:22:50 +0000 hanadaddy 65@http://wpmarketing.org/forum/ <p>leaulala, Thank you for reporting this issue. </p> <p>It was caused by a bug that I missed last time. It was related to the new feature <code>clicktarget</code> attribute added on v2.4.</p> <p>Please understand that catching and fixing a bug is more difficult than just simply adding a new feature.</p> <p>It is now fixed in the latest version 2.4.2 </p> leaulala on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-64 Sat, 14 Nov 2009 16:46:56 +0000 leaulala 64@http://wpmarketing.org/forum/ <p>hello, sorry for the late answer...<br /> unfortunately I can't give you an adress, it's a protected website...</p> <p>but I can show you the code I put on my post:</p> <p>[hana-flv-player<br /> video="http://www.mysite.com/wp-content/videos/rampe.flv"<br /> width="520"<br /> height="310"<br /> clickurl="http://www.mysite.com"<br /> player="4"<br /> autoplay="false"<br /> loop="false"<br /> autorewind="true"<br /> /]</p> <p>and here's the page source, as it appears on the blog :<br /> (...)<br /> &lt;div class="post-content"&gt;&lt;p&gt;&lt;script type='text/javascript' src='http://www.mysite.com/wp-content/plugins/hana-flv-player/flowplayer3/example/flowplayer-3.1.1.min.js'&gt;&lt;/script&gt;</p> <p>&lt;div &gt;<br /> &lt;div id='hana_flv_flow3_1' style='display:block;width:520px;height:310px;' title="*Video:"&gt;&lt;/div&gt;<br /> &lt;/div&gt;</p> <p> &lt;script type='text/javascript'&gt;<br /> flowplayer('hana_flv_flow3_1', { src: 'http://www.mysite.com/wp-content/plugins/hana-flv-player/flowplayer3/flowplayer-3.1.1.swf', wmode: 'transparent' }, {<br /> clip: {<br /> url: 'http://www.mysite.com/wp-content/videos/rampe.flv',<br /> scaling: 'scale', autoPlay: false, autoBuffering: true<br /> ,linkUrl: 'http://www.mysite.com' _self , onFinish : function () { this.seek(0); }<br /> }<br /> });<br /> &lt;/script&gt;&lt;/p&gt;<br /> &lt;/div&gt;</p> <p>&lt;/div&gt;</p> <p>thanks for your help ! </p> hanadaddy on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-51 Fri, 06 Nov 2009 09:14:34 +0000 hanadaddy 51@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Hello leaulala. It must be frustrating. Can you give me some sample website URL to inspect? </p> leaulala on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-50 Fri, 06 Nov 2009 05:44:15 +0000 leaulala 50@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Since I did the last update 2.4.1, nothing appears anymore when I insert the tag...<br /> My old posts too are blank now...! How can I fix it ?<br /> thanks ! </p>