WP Marketing » Tag: bug - Recent Posts http://wpmarketing.org/forum/tags/bug Wordpress for Internet and Affiliate Marketing en-US Tue, 15 Jul 2014 09:16:25 +0000 http://bbpress.org/?v=1.0.2 <![CDATA[Search]]> q http://wpmarketing.org/forum/search.php smog on "button trouble" http://wpmarketing.org/forum/topic/button-trouble#post-230 Fri, 22 Oct 2010 02:42:21 +0000 smog 230@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Thanks a lot, it's working now </p> hanadaddy on "button trouble" http://wpmarketing.org/forum/topic/button-trouble#post-229 Thu, 21 Oct 2010 22:48:32 +0000 hanadaddy 229@http://wpmarketing.org/forum/ <p>I just found the bug and updated the Wordpress Hana Code Insert plugin (same version). You can delete the plugin from Wordpress and download the plugin again through Wordpress Plugin Addnew menu. </p> <p>But in case it is not working, edit the below file.</p> <p>$wordpress_home/wp-content/plugins/hana-code-insert/tinymce3/editor_plugin.js</p> <p>At line 21:<br /> Change this line </p> <pre> jQuery('#dialog').jqmShow(); </pre> <p>to this</p> <pre> jQuery('#dialog_hanacode').jqmShow(); </pre> hanadaddy on "button trouble" http://wpmarketing.org/forum/topic/button-trouble#post-228 Thu, 21 Oct 2010 22:45:14 +0000 hanadaddy 228@http://wpmarketing.org/forum/ <p>I just found the bug and updated the Wordpress Hana Code Insert plugin (same version). You can delete the plugin from Wordpress and download the plugin again through Wordpress Plugin Addnew menu. </p> <p>But in case it is not working, you can just replace the 'editor_plugin.js'. Overwrite the attached file into below folder.</p> <p>$wordpress_home/wp-content/plugins/hana-code-insert/tinymce3 </p> hanadaddy on "button trouble" http://wpmarketing.org/forum/topic/button-trouble#post-227 Thu, 21 Oct 2010 21:49:56 +0000 hanadaddy 227@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Hello</p> <p>You are right. I do experience the same problem that popup modal screen dose not appear with the TinyMCE editor. </p> <p>I will check on it and update the plugin as soon as I can.</p> <p>Thank you for the report. </p> smog on "button trouble" http://wpmarketing.org/forum/topic/button-trouble#post-226 Thu, 21 Oct 2010 15:21:40 +0000 smog 226@http://wpmarketing.org/forum/ <p>It's the same on Firefox MAC / PC 3.6, Safari 5, IE 7 </p> smog on "button trouble" http://wpmarketing.org/forum/topic/button-trouble#post-225 Thu, 21 Oct 2010 04:19:21 +0000 smog 225@http://wpmarketing.org/forum/ <p>hi,<br /> the button doesn&#39;t work anymore. I don&#39;t what i did wrong. just an update to 3.0.1 wordpress. i&#39;m using standard editor or TinyMCE Advanced, and it&#39;s the same. but when the editor is on &quot;html code&quot;, hana code button works (popup, etc)... However, the code insert is ok in my pages. Just the pop-up when you click on the button seems to be &quot;off&quot;.<br /> the website is used by newbies. maybe can you help me ?<br /> thx<br /> Sam</p> <p> <a class='bb_attachments_link' href='http://wpmarketing.org/forum/?bb_attachments=225&bbat=14'><img src='http://wpmarketing.org/forum/?bb_attachments=225&bbat=14&inline' /></a> </p> leaulala on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-79 Sat, 21 Nov 2009 19:13:25 +0000 leaulala 79@http://wpmarketing.org/forum/ <p>it works perfectly !<br /> you're a genius !!!</p> <p>thanks ! </p> thefamilyguy on "Issue reporting guideline with the plug-in" http://wpmarketing.org/forum/topic/issue-reporting-guideline-with-the-plug-in#post-75 Thu, 19 Nov 2009 03:56:19 +0000 thefamilyguy 75@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Problem: Once full screened and exit full screen you cannot full screen again.<br /> WordPress version: 2.8.6.<br /> Plugin version: Version 2.4.2<br /> Link to try it yourself: <a href="http://thefamilyguy.org/?p=228" rel="nofollow">http://thefamilyguy.org/?p=228</a></p> <p>This problem has happened to me during my last version of wordpress, this version as well, same with the last version of the plugin , and the new one.</p> <p>Please , if you are able to fix this, it would be a great help to my website :)<br /> Thanks you for reading. </p> hanadaddy on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-65 Sat, 14 Nov 2009 20:22:50 +0000 hanadaddy 65@http://wpmarketing.org/forum/ <p>leaulala, Thank you for reporting this issue. </p> <p>It was caused by a bug that I missed last time. It was related to the new feature <code>clicktarget</code> attribute added on v2.4.</p> <p>Please understand that catching and fixing a bug is more difficult than just simply adding a new feature.</p> <p>It is now fixed in the latest version 2.4.2 </p> leaulala on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-64 Sat, 14 Nov 2009 16:46:56 +0000 leaulala 64@http://wpmarketing.org/forum/ <p>hello, sorry for the late answer...<br /> unfortunately I can't give you an adress, it's a protected website...</p> <p>but I can show you the code I put on my post:</p> <p>[hana-flv-player<br /> video="http://www.mysite.com/wp-content/videos/rampe.flv"<br /> width="520"<br /> height="310"<br /> clickurl="http://www.mysite.com"<br /> player="4"<br /> autoplay="false"<br /> loop="false"<br /> autorewind="true"<br /> /]</p> <p>and here's the page source, as it appears on the blog :<br /> (...)<br /> &lt;div class="post-content"&gt;&lt;p&gt;&lt;script type='text/javascript' src='http://www.mysite.com/wp-content/plugins/hana-flv-player/flowplayer3/example/flowplayer-3.1.1.min.js'&gt;&lt;/script&gt;</p> <p>&lt;div &gt;<br /> &lt;div id='hana_flv_flow3_1' style='display:block;width:520px;height:310px;' title="*Video:"&gt;&lt;/div&gt;<br /> &lt;/div&gt;</p> <p> &lt;script type='text/javascript'&gt;<br /> flowplayer('hana_flv_flow3_1', { src: 'http://www.mysite.com/wp-content/plugins/hana-flv-player/flowplayer3/flowplayer-3.1.1.swf', wmode: 'transparent' }, {<br /> clip: {<br /> url: 'http://www.mysite.com/wp-content/videos/rampe.flv',<br /> scaling: 'scale', autoPlay: false, autoBuffering: true<br /> ,linkUrl: 'http://www.mysite.com' _self , onFinish : function () { this.seek(0); }<br /> }<br /> });<br /> &lt;/script&gt;&lt;/p&gt;<br /> &lt;/div&gt;</p> <p>&lt;/div&gt;</p> <p>thanks for your help ! </p> hanadaddy on "Issue reporting guideline with the plug-in" http://wpmarketing.org/forum/topic/issue-reporting-guideline-with-the-plug-in#post-53 Fri, 06 Nov 2009 09:30:49 +0000 hanadaddy 53@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Hello everybody.<br /> When you report a problem in this forum about the Wordpress Plug-in that I developed, please provide below information.</p> <ol> <li>Version of Wordpress</li> <li>Version of the plug-in that you are using.</li> <li>If the problem is occurred after upgrading , please provide the old version that you were using.</li> <li>Website URL that shows problem.</li> <li>Screen Capture Image if the URL is not public address.</li> </ol> <p>These are important information that will help me checking the issue right away without further unnecessary communication.</p> <p>Thank you for using Hana Flv Player ! </p> hanadaddy on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-51 Fri, 06 Nov 2009 09:14:34 +0000 hanadaddy 51@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Hello leaulala. It must be frustrating. Can you give me some sample website URL to inspect? </p> leaulala on "Nothing appears anymore, all blank !!" http://wpmarketing.org/forum/topic/nothing-appears-anymore-all-blank-1#post-50 Fri, 06 Nov 2009 05:44:15 +0000 leaulala 50@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Since I did the last update 2.4.1, nothing appears anymore when I insert the tag...<br /> My old posts too are blank now...! How can I fix it ?<br /> thanks ! </p> hanadaddy on "Bug without clickTarget" http://wpmarketing.org/forum/topic/bug-without-clicktarget#post-35 Mon, 26 Oct 2009 09:00:54 +0000 hanadaddy 35@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Now it's fixed . The bug was only for player 4 (Flowplayer v3) .<br /> Please download v2.4.1. You can update from the wordpress admin's plug-in menu.<br /> Thank you for using Hana Flv player plugin. </p> hanadaddy on "Bug without clickTarget" http://wpmarketing.org/forum/topic/bug-without-clicktarget#post-34 Mon, 26 Oct 2009 07:57:46 +0000 hanadaddy 34@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Fix will be coming right up . Sorry </p> yara on "Bug without clickTarget" http://wpmarketing.org/forum/topic/bug-without-clicktarget#post-33 Mon, 26 Oct 2009 04:24:47 +0000 yara 33@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Hi </p> <p>Since i have updated this plugin all my videos not running. But after many search i have detected it's clickTarget the bug . I d'ont use click ont the video and if i not insert this parameter the video are not display.</p> <p>Code not running :</p> <p><code><br /> [hana-flv-player<br /> video="url_for_my_video.flv"<br /> width="400"<br /> height="320"<br /> description="Bla bla bla"<br /> player="4"<br /> autoplay="false"<br /> loop="false"<br /> autorewind="true"<br /> /]<br /> </code></p> <p>And the code running :<br /> <code><br /> [hana-flv-player<br /> video="url_for_my_video.flv"<br /> width="400"<br /> height="320"<br /> description="bla bla bla"<br /> <strong>clicktarget="_blank"</strong><br /> player="4"<br /> autoplay="false"<br /> loop="false"<br /> autorewind="true"<br /> /]<br /> </code></p> <p>The panel for insert Hana code not insert clickTarget if i d'ont use this parameter, but i d'ont see me video. How show my video without click parameter ?</p> <p>Thanks </p>