WP Marketing » Tag: autobuffer - Recent Posts http://wpmarketing.org/forum/tags/autobuffer Wordpress for Internet and Affiliate Marketing en-US Mon, 01 Sep 2014 06:13:59 +0000 http://bbpress.org/?v=1.0.2 <![CDATA[Search]]> q http://wpmarketing.org/forum/search.php hanadaddy on "only buffer first frames for preview" http://wpmarketing.org/forum/topic/only-buffer-first-frames-for-preview#post-473 Mon, 20 Feb 2012 17:51:03 +0000 hanadaddy 473@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Joschi</p> <p>You are right. I wasn't thinking about mulitple flowplayer running at the same page. </p> <p>This will solve that problem.</p> <pre> [hana-flv-player video="http://pseudo01.hddn.com/vod/demo.flowplayervod/flowplayer-700.flv" player="4" autoload="true" autoplay="false" more_4="onStart: function() { if (!this.bufferingStopped){ if (!playersArray) var playersArray=new Array(); playersArray.push(this.id()); setTimeout( function() { name=playersArray.shift(); $f(name).stopBuffering(); }, 1000 ); this.bufferingStopped = true; } }" /] </pre> joschi on "only buffer first frames for preview" http://wpmarketing.org/forum/topic/only-buffer-first-frames-for-preview#post-472 Mon, 20 Feb 2012 15:15:29 +0000 joschi 472@http://wpmarketing.org/forum/ <p>Ok, there seems to be an issue: if i open a single post it seems that the browser loads onely the first second of the video then stop till play is pressed. but if i watch the whole category e.g. firefox buffers 4 of 6 videos, mainly the 3rd and the 4th dont buffer... with crome onely the first (oldest) video dont buffer but the rest still do... if i open every videopost in a new tab this bug isnt happen... i will sent you a link with PM... </p> <p>with kind regards<br /> joschi </p> joschi on "only buffer first frames for preview" http://wpmarketing.org/forum/topic/only-buffer-first-frames-for-preview#post-471 Mon, 20 Feb 2012 04:28:05 +0000 joschi 471@http://wpmarketing.org/forum/ <p>works fine! many thanks :D </p> <p>even if my site is very smal and still fameless i hope you anyway pleased with a "folowed" backlink to your blog :)<br /> you can find it under "About" </p> <p>so thank you!<br /> Joschi </p> hanadaddy on "only buffer first frames for preview" http://wpmarketing.org/forum/topic/only-buffer-first-frames-for-preview#post-470 Mon, 20 Feb 2012 01:10:06 +0000 hanadaddy 470@http://wpmarketing.org/forum/ <p>By the way, Once the browser loads the video, it doesn't download the file over the Internet.<br /> So , I find it easier to test with private browsing mode . </p> hanadaddy on "only buffer first frames for preview" http://wpmarketing.org/forum/topic/only-buffer-first-frames-for-preview#post-469 Mon, 20 Feb 2012 01:06:52 +0000 hanadaddy 469@http://wpmarketing.org/forum/ <p>joschi , first thank you for using my plugin.</p> <p>Actually , &quot;Using the First Frame Of Video as splash image&quot; was one of my unresolved issue.<br /> It was possible by setting autoload=&quot;true&quot; and autoplay=&quot;false&quot;. However the buffering didn&#39;t stop causing unnecessarily bandwidth usage. I wanted to load only the first few frames just to show as the splash image.<br /> I was not able to find the solution at that time and I assumed there is no existing solution for it.</p> <p>Now, I did spend quite time researching on this issue. I had some hints from the Flowplayer forum, but the solution was not clean, so I had to play last several hours just to get the cleaner and simpler solution.</p> <p>And here it is.<br /> You can just copy and paste the codes and see for yourself right now.</p> <pre> [hana-flv-player video=&quot;http://pseudo01.hddn.com/vod/demo.flowplayervod/flowplayer-700.flv&quot; player=&quot;4&quot; autoload=&quot;true&quot; autoplay=&quot;false&quot; more_4=&quot;onStart: function() { if (!this.bufferingStopped){ thisObj = this; setTimeout( function() { thisObj.stopBuffering(); }, 1000 ); this.bufferingStopped = true; } }&quot; /] </pre> <p>Here are the reference links</p> <p><a href="http://flowplayer.org/forum/2/10163" rel="nofollow">http://flowplayer.org/forum/2/10163</a><br /> <a href="http://flowplayer.org/demos/plugins/streaming/first-frame.html" rel="nofollow">http://flowplayer.org/demos/plugins/streaming/first-frame.html</a></p> <p> <a class='bb_attachments_link' href='http://wpmarketing.org/forum/?bb_attachments=469&bbat=28'><img src='http://wpmarketing.org/forum/?bb_attachments=469&bbat=28&inline' /></a> </p> joschi on "only buffer first frames for preview" http://wpmarketing.org/forum/topic/only-buffer-first-frames-for-preview#post-468 Fri, 17 Feb 2012 23:38:09 +0000 joschi 468@http://wpmarketing.org/forum/ <p>hi,<br /> first thng first, great plugin! :D </p> <p>but i have one question: is there a way, to autobuffer the first few frames to just show the "automatic splash screen"? so i have a page with a list of 6 posts, and he began to buffer al the videos :( thats much traffic for my server and slow connections. but add manualy 500 thumbnails isnt a option ether in my opinion ;)<br /> i know that flowplayer is capable of start and stop buffering... </p> <p>greetings from berlin<br /> joschi </p>